Главная | Регистрация | Вход | RSSСуббота, 20.04.2024, 03:27

Е-щоденник
ЗНО
Нац.-патр.вих.
Меню сайту
Небезпечні знахідк
Досвід гімназії
Атестація гімназії
Главная » 2020 » Март » 13 » Атестація педагогічних кадрів
11:08
Атестація педагогічних кадрів

Девізом роботи учителя в гімназії є слова одного з видатних філософів, який сказав: “У кожній дитині — сонце, дайте йому можливість світити”. Цей афоризм можна перефразувати і стосовно вчителя. Адже творчими вчителі не народжуються, ними стають в результаті невтомної праці, в основі якої - любов до дитини, до своєї професії.

Один із основних напрямків роботи гімназії - атестація педагогічних кадрів, у процесі проведення якої здійснюється контроль, аналіз і прогнозування.

Для того щоб, забезпечити високий професійний рівень проведення атестації педагогічних працівників, була створена чітка система роботи, яка завершилась підсумковим засіданням атестаційної комісії гімназії.

У Нікольській гімназії “Софія” атестація — це визначення відповідності педагогічних працівників посаді, рівню кваліфікації, залежно від якого ( як і від стажу педагогічної роботи) їм установлюється кваліфікаційна категорія, тарифний розряд оплати праці, присвоюються педагогічні звання. У нашому навчальному закладі атестація проводиться відповідно до Закону України “Про освіту”. Основна мета: активізація творчої професійної діяльності, стимулювання безперервної фахової та загальної освіти, якісної роботи, підвищення відповідальності за результатами навчання і виховання, забезпечення соціального захисту компетентносної педагогічної праці, підвищення престижу і авторитету.

Упродовж останніх п'яти років була вивчена система роботи кожного вчителя, який атестується, відповідно проблемної теми, над якою він наполегливо і натхненно працював. Вивчалась педагогічна діяльність атестуємих учителів шляхом відвідування уроків, позаурочних заходів, вивчення рівня навчальних досягнень учнів з певного базового предмета, ознайомлення з документацією, вивчення рівня фахової майстерності тощо.

Вчителями гімназії, які атестуються у 2020 році, були проведені відкриті уроки, позакласні заходи, майстер-класи, лабораторні, педагогічні майстерні. На підсумковому засіданні атестаційної комісії гімназії головою комісії, директором гімназії Швечиковою В.В., були зачитані атестаційні листи. Засідання атестаційної комісії проводилось у присутності педагога, який атестується. Обговорення було всебічним, колегіальним, демократичним; голосування - доступним, відкритим і гласним, атмосфера — гуманною і доброзичливою. За результатами атестації, були прийняті відповідні рішення, які відзначились об'єктивністю, системністю оцінювання педагогічної діяльності кожного вчителя.

Хай Вам щастить! Ви - наша гордість! Усім учителям, хто пройшов атестацію, і у кого вона попереду, бажаємо міцного здоров'я, родинного затишку, мирного неба, оптимізму, подальших успіхів в усіх починаннях і високих професійних досягнень! Нехай ваше життя буде довгим, повним світлих днів і щасливих миттєвостей!

                                                                          З повагою, адміністрація гімназії “Софія”

 

Просмотров: 423 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Е-School
Захист прав дитини
-->
Поради психолога
Інклюзивна освіта
«Гаряча» лінія
EU портал
Календар
«  Март 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Пошук
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright Volodarsk-zosh2 © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz