Главная | Регистрация | Вход | RSSПятница, 26.04.2024, 20:38

Е-щоденник
ЗНО
Нац.-патр.вих.
Меню сайту
Небезпечні знахідк
Досвід гімназії
Атестація гімназії
Главная » 2020 » Август » 28 » Незалежній учнівській газеті «Софіти» - 10 років!
21:33
Незалежній учнівській газеті «Софіти» - 10 років!

10 років – це багато чи мало? Як на мене, про це можна судити з того, скільки зроблено за цей часовий відрізок. Нині наша незалежна учнівська газета «Софіти» - це не лише засіб інформування громади гімназії про перебіг життя  закладу, але й справжній  літописець її історії. Цю повість швидкоплинних років Нікольської гімназії «Софія» творить кілька поколінь добровільних дописувачів – ще зовсім юних журналістів. У газеті разом із учнями працює талановита вчителька  Оксана Леонідівна Гризодуб, для якої газета стала рідною. Оксана Леонідівна однією з перших підтримала ініціативу директора щодо створення гімназійної  газети й змогла наповнити періодичне видання любов’ю й турботою про гімназію та її мешканців. Оксана Леонідівна запалює в дітях бажання писати, будить інтерес, бере на себе більшу частину роботи і всю відповідальність за випуск газети.  Окремі слова подяки - Андрію Володимировичу Кочубею, який взяв на себе важливу місію – редактора з набору. Кожен  новий номер «Софітів» розлітається по класах і завжди знаходить вдячних та вдумливих читачів. Зміст незалежної учнівської газети – це «очі й думки» кожного мешканця гімназії. Точним і влучним словом газета інформує про перебіг освітнього процесу, порушує проблеми сьогодення; розповідає про цікавих людей, про досягнення випускників; про незабутні подорожі; організовує конкурси й вікторини; знайомить із творчими здобутками гімназистів. «Софіти» для учнів – це величезний стимул  для саморозвитку й самоорганізації. Тут вирішують такі питання, як професійна орієнтація – і це не обов’язково журналістика, тут розвивається й культура  мови, і творча уява, розвиток почуття часу та відповідальності, досвід роботи з різними джерелами інформації. Таким чином, газета допомагає  становленню особистості дитини – вільної, мислячої,  толерантної.  

Пишаюся тим, що газета двічі ставала дипломантом Національного конкурсу шкільних газет. Значить, софітовці на правильному шляху!

Дорогі софітовці! Завжди захоплююся вашою творчістю, вмінням влучно сказати й написати, підкреслити те, що лежить на поверхні, але не кожен здатен його побачити. Хочу побажати всьому вашому творчому колективу земних щедрот, нових творчих знахідок та цікавих тем, приємних новин, вдячних читачів та вірних однодумців, натхнення й невпинного руху вперед!

Заступник директора з науково-методичної роботи

Гордієнко О.О.

 

 

 

Просмотров: 276 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Е-School
Захист прав дитини
-->
Поради психолога
Інклюзивна освіта
«Гаряча» лінія
EU портал
Календар
«  Август 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright Volodarsk-zosh2 © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz