Главная | Регистрация | Вход | RSSЧетверг, 25.04.2024, 17:56

Е-щоденник
ЗНО
Нац.-патр.вих.
Меню сайту
Небезпечні знахідк
Досвід гімназії
Атестація гімназії
Главная » 2021 » Февраль » 1 » Поради психолога
14:14
Поради психолога

В рамках тижня профорієнтації психологом гімназії зазначено, що на сьогоднішній день, можна вибрати професію за гороскопом, тобто по знаках Зодіаку. Дотримуючись порад зірок, можна, наприклад, не тільки вибрати собі одяг, парфуми або правильно побудувати відносини з близькою людиною, але й обрати професію.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Має схильність до керівництва, успішно працює в галузі юриспруденції, хірургії і військової справи. Інтелектуальний знак. Більшість Овнів - обдаровані оратори і письменники. Можуть знайти застосування в журналістиці, на радіо і телебаченні. Не люблять одноманітності та монотонності.

Телець (21 квітня - 21 травня)

Прагне до матеріального забезпечення і творчого самовираження. Тельці - прекрасні актори і музиканти, методичних та терплячі бізнесмени. Колеги їх поважають і цінують. Представники цього знаку відмінно справляються з розрахунками. Часто віддають перевагу сільськогосподарської професії.

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Люблять поєднання інтелекту та швидкості реакції. Чудові кравці, дантисти і ювеліри. Схильні до мистецтва, поезії і мовам. Успішно працюють у сфері торгівлі. Не виносять критики. Близнюки винахідливі, а також фонтанують ідеями.

Рак (22 червня - 22 липня)

Чудові кулінари, декоратори, дизайнери інтер'єрів, а так само педагоги. Їм подобається працювати з дітьми. Працьовиті й акуратні. Раки володіють творчим підходом до роботи. Найчастіше обирають ту роботу, яка приносить задоволення і радість.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Знак, який жадає поклоніння і любові. Заради цього Леви готові неймовірно багато працювати. Обожнюють театр. Все, що роблять люди даного знаку, просякнуте творчістю й оригінальністю. Їм підходить організаторська і суспільна діяльність.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Пунктуальні, завжди тверезо мислять. Воліють редакторську та дослідницьку роботу. Уважні, добрі доктора, фармацевти, вчителі. Діви дуже відповідальні. Володіють критичним складом розуму, акуратністю, точністю, а так само сумлінністю.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відмінні адвокати, дипломати, церковники. Прагнуть до гармонії та світу. Серед Терезів багато художників, артистів. Як правило, віддають перевагу праву. Легко ладнають з людьми, але при цьому не допускають нервозності й бруду.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Люди даного знаку Зодіаку люблять роботу, яка вимагає складності, багато уяви, сил, волі і мужності. Тонкі психологи і відмінні хірурги. Часто працюють в технічних, фізичних, хімічних лабораторіях. Успішні спортсмени. Наполегливі і працелюбні.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Інтелігентні, врівноважені, глибокі люди. Прекрасні мислителі і філософи. Вибирають професію ветеринара, церковника, лектора. Стрільці волелюбні. Обожнюють подорожувати і часто міняти місце проживання.

Козерог (22 грудня - 20 січня)

Представники цього знаку ґрунтовні й завзяті у житті. Чітко рухаються до поставленої мети. Козероги - старанні й акуратні бізнесмени, ремісники, архітектори, а також інженери. Мають схильність до фінансової сфери діяльності. Успішні, скрупульозні і безкомпромісні.

Водолій (21 січня - 19 лютого)

Люди - генії. Їм підвладна будь-яка професія. Вони наділені артистичним талантом, гарним смаком, магнетичним тяжінням. У роботі уникають монотонності і рутини. Щасливі в політичній, науковій і громадській діяльності.

Риби (20 лютого - 20 березня)

Практичні і цілеспрямовані, артистичні, містичні й мрійливі. Більшість людей цього знаку Зодіаку належать мистецтву. Мають дивну інтуїцію, життєве розумінням. Прекрасні громадські діячі, викладачі, психіатри, лікарі.

Просмотров: 199 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Е-School
Захист прав дитини
-->
Поради психолога
Інклюзивна освіта
«Гаряча» лінія
EU портал
Календар
«  Февраль 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Пошук
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright Volodarsk-zosh2 © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz